Bakire Fiyatları Düşecek

cok ucuza citir bakire kizlar
Henüz 12 yaşındayken, 12.000 lira başlık parasına yiğit bir Anadolu delikanlısına (evet, öküz herif 40 yaşında biliyorum ama delikanlı sözcüğünün anlamı çoktan kaydı) satılan Suriyeli kızın başına gelenleri duymuşsunuzdur; sanırım Posta gazetesindeydi. İşin acı yanı, kızın tekrar ailesine geri verilmesi. Neden? Memleket ekonomisine kastınız mı var? Onikisinde ve bakireyken 12.000 lira eden -o da iki taksitte- o kız artık kaç para eder ki?

Buradan yetkilileri uyarıyorum. Bu hal ve tavırlarınız yerli bakire fiyatlarını olumsuz etkileyecek. Köle tüccarlarını ve sübyancıları cesaretlendiriyorsunuz (evlilik yaşını 14'e çekmek için yoğun bir lobi çalışması yürütmüşlerdi, hatırlarsınız). Sizin yüzünüzden bilumum fakir ülkelerin kızları ülkemize akın edecek ve başlık paraları yerlerde sürünecek, kredine kartına beş on taksit yapılacak. Derhal bir inceleme başlatılsın, gerekirse anti-damping vergisi konulsun ve ithal bakire girişi engellensin. Bakirelerimizin gururuyla, yani fiyatıyla demek istiyorum, kimsenin oynamaya hakkı yok.


1 yorum :: Bakire Fiyatları Düşecek

  1. # Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder