Yüzünü Yalayabilir miyim Facebook?

Herşey The Wall Street Journal editörlerinden Zach Seward'ın da aralarında olduğu, sayıları henüz bilinmeyen kişinin Facebook hesaplarının ilgisiz mesajlarla dolmasıyla başladı. Geçen Çarşamba günü, Facebook sunucuları kimbilir kaç mesaj ve sohbet (Türkçe bilmeyenler için: chat, İngilizce bilmeyenler için: çet) yazışmasını yanlış adreslere yönlendirdi.

WSJ hafif ciddi bir kuruluş olduğundan, "tarlana tohum ekmek için sabırsızlandığımı bilmeni istiyorum" (Aşk Çiftliği uygulamasından) gibi oldukça masumane görünenleri yayımlayabildi.

Ve fakat, kader ağlarını örmüştü; Facebook'un yeni devreye soktuğu über mükemmel posta sisteminin gazabına uğrayan yalnız Seward değildi (örneğin Sports Illustrated muhabiri Pablo Torre). Üstelik, ciddi finansal, ekonomik ve parasal işlerle de uğraşmıyorlardı. Hatta, en az benim kadar utanmaz olduklarını söylemek pekala mümkündü.



Bir gece düzenlemeye karar verdiler: "Yüzünü Yalayabilir miyim? Tanımadığınız kişilerin Facebook mesajlarıyla sihirli bir gece" (verilen isimden içerik hakkında fikir sahibi olmak zor değil; gerçi bizzat bunu yazanın köpek mi yoksa insan mı olduğundan emin değilim; yalayacak başka yer mi bulamamış). 5 Mart, saat 19:00-2100 arası Heathers barda gerçekleşek geceye New York civarında olan herkes davetli. Canlandırmalar Katie Baker, Morgan Grice, Meaghan O'Connell, Isaac Oliver ve Nick Summers tarafından yapılacak. Basta Kyle Jester var (a la fever, when you kiss me). Davetiyeniz aşağıda:

heathers bar facebook gecesi



0 yorum :: Yüzünü Yalayabilir miyim Facebook?

Yorum Gönder